Човешката душа и безсмъртието

Част от изображенията на страницата са архивни и поставени, за да визуализират новината приблизително.

Виж още...

8 Responses

 1. Преславски казва:

  Ама г-це Сапунджиева,отново не правите задължително сериозне предговор към предаванията си.Говорите за Антон Прудкин и казвате за него само няколко изречения,а той е една от легендите в Българската история от миналия век.Опитайте се да подавате по-изчерпателни данни за събития и хора,които пороисъстват по някакъв начин в предаванията Ви.

 2. Пламен казва:

  Знаците?! Сякаш всеки е длъже да знае това предаване по телевиция ли е или другаде. Ми напишете го, ако искате да го гледаме или слушаме, или да го четем. Моля.

 3. Христов казва:

  Добре дошли на хейтърите Преславски и Пламен 🙂

 4. Мери казва:

  Поздравления за страхотното предаване!

  Сутринта слушах "коментара" на Здравей България – не обръщайте внимание на елементарните частици! И моля, направете така, че предаването да съществува!

 5. Михаил казва:

  Хайде де.. Нали беше всяка седмица това предаване, кво се мотаете толкова

  • Редактор казва:

   От самото начало предаването се излъчва през седмица. 

 6. Преславски казва:

  Г-н Христов,аз съм българин по произход,пиша на български език и изключително по български теми.За голямо съжаление не говоря други езици и не знам какво означава тази дума "хейтър",която Вие употребявате.Ако обичате кажете я на български,ако я няма в нашия език,поне някой синоним ще помогне.

   Но както и да е,според мен армия,въоръжения,войни,битки,страдания и други атрибути от тази област трудно биха се съвместили със задгробния  живот ,извънземния разум и подобни.Предаванията на Сапунджиева имат изключителното достойнство,че момичето визуално е изключително привлекателна дама и се държи изключително културно и вежливо.Не поплзва българския почти задължителен просташко-уличен жаргон.Допълнително е привлекателна с изговарянатео на буквата "р", но у нас има къде-къде по-важни знаци,от нейния асортимент.

  На българските военни повече им е нужно да знаят големите и важните "знаци" от Българската история и по-специално от военната история.

   Ето,не е ли уместно да ползва знака "16април 1925г"

  Това е български знак от световно ниво-непреходен и ненадминат,дори в Съветския Съюз и Русия…

 7. Димитър Кръстев казва:

  Ама как може да се популяризират подобни хвърлени в пространството твърдения, без никакви доказателства? Какъв беше този миш-маш от фантастика, религия, езотерика, световна конспиративност и свободни съчинения? Ами нали от центъра на вселената тече "почистващ всичко гнило лъч"? Нали процесите на супереволюцията бясно се развивали? И изведнъж се оказва май че този "лъч" не достига до земята, защото ни ръсят с химикали, елитът служи на "тъмни сфери", дебили управляват Европа и т.н. Хем всепобеждаващ всичко лошо гигантски мощен лъч, хем ще се оправят нещата "ако си го заслужим"? И на никого ли не правят впечатление тези противоречия? Какви бяха поуките ви от това предаване? Научихте ли какво конкретно трябва да правите или ще разчитате на следващото прераждане?